waar

Mijn praktijk is gevestigd op een prachtige plek in het centrum van Amsterdam. Het adres is Nieuwe Uilenburgerstraat 6.

Route voor Amsterdam
Let op: aan de kant van de Jodenbreestraat heet de straat Uilenburgersteeg, en aan de kant van de Prins Hendrikkade heet het Peperstraat. Het middelste stuk heet Nieuwe Uilenburgerstraat.
Even doorlopen/fietsen/rijden en je bent er.
Nummer 6 is de ouderwetse deur met hek. Het hek staat open, daarachter zit het bellenbord.
De Nieuwe Uilenburgerstraat bevindt zich vlak bij het Waterlooplein, Nieuwmarkt en Centraal Station.

Lopend
Vanaf Centraal Station is het ruim 10 minuten. Loop langs de Prins Hendrikkade, rechtsaf de Peperstraat in. In het verlengde ligt de Nieuwe Uilenburgerstraat.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station, bushalte IJzijde gaan bus 22, 314, 391, 394. De halte is Prins Hendrikkade, 4 minuten met de bus. Vandaar verder lopen langs de Prins Hendrikkade, rechtsaf de Peperstraat in. In het verlengde ligt de Nieuwe Uilenburgerstraat.
Vanaf Station Amstel gaan metro 51, 53 en 54, allen richting Centraal Station, naar halte Nieuwmarkt. Vandaar is het nog geen 5 minuten lopen naar de Nieuwe Uilenburgerstraat.

Auto
Via de Wibautstraat, bij de rotonde aan het eind linksaf (3e afslag) de Jodenbreestraat in, dan 1e rechts. Parkeren in de straat of in de parkeergarage onder de Stopera.

locatie

contact formulier

  Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kan je me natuurlijk bellen t 06 411 158 43 
  of mailen weijke@weijkekoopmans.nl,
  maar je mag ook het contactformulier hierboven invullen.

  privacy

  Voor een goede behandeling is het noodzakelijk en is het ook mijn wettelijke plicht (WGBO) om van u een dossier aan te leggen. Dit dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidssituatie en gegevens over de behandelingen. Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor uw behandeling noodzakelijk zijn en gegevens die ik, na uw expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener, bijvoorbeeld bij de huisarts.

  U mag van mij verwachten dat ik zorgvuldig omga met uw persoonlijke en medische gegevens en ervoor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier.

  Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

  Ik ben als behandelaar gehouden aan de wettelijke bewaartermijn voor het cliëntendossier. Deze termijn is 15 jaar. Over ieder ander gebruik van uw gegevens zal ik u eerst informeren en hiervoor expliciet uw toestemming vragen.

  De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

  • Om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de therapie is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met uw expliciete toestemming.
  • Voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing.
  • Een deel van de gegevens wordt gebruikt voor de financiële administratie en het opstellen van de factuur. De zorgverzekeraar stelt het verplicht om van u de volgende gegevens op te nemen op de factuur voor vergoeding:
  • NAW-gegevens verzekerde
  • Geboortedatum en verzekerdennummer verzekerde
  • Datum behandeling (bij periodieke factuur datum van elke behandeling)
  • Omschrijving behandeling: Behandeling haptotherapie
  • Kosten van de behandeling