waar

Mijn praktijk is gevestigd op een prachtige plek in het centrum van Amsterdam. Op vrijdagmiddag ben ik te vinden in Weesp.
In Amsterdam is het adres Nieuwe Uilenburgerstraat 6.
In Weesp is het adres: Psychologenpraktijk Herengracht. Julianastraat 2 (hoek Herengracht). Dit is 4 minuten lopen van het station.

Route voor Amsterdam
Let op: aan de kant van de Jodenbreestraat heet de straat Uilenburgersteeg, en aan de kant van de Prins Hendrikkade heet het Peperstraat.
Even doorlopen/fietsen/rijden en je bent er.
De Nieuwe Uilenburgerstraat bevindt zich vlak bij het Waterlooplein, Nieuwmarkt en Centraal Station.

Lopend
Vanaf Centraal Station is het ruim 10 minuten. Loop langs de Prins Hendrikkade, rechtsaf de Peperstraat in. In het verlengde ligt de Nieuwe Uilenburgerstraat.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station bushalte Oost gaan bus 33, 34 en 35. De eerste halte eruit, verder lopen langs de Prins Hendrikkade, rechtsaf de Peperstraat in. In het verlengde ligt de Nieuwe Uilenburgerstraat.
Vanaf Station Amstel gaan metro 51, 53 en 54, allen richting Centraal Station, naar halte Nieuwmarkt. Vandaar is het nog geen 5 minuten lopen naar de Nieuwe Uilenburgerstraat.

Auto
Via de Wibautstraat, bij de rotonde aan het eind linksaf (3e afslag) de Jodenbreestraat in, dan 1e rechts. Parkeren in de straat of in de parkeergarage onder de Stopera.

locatie